KATEGORİLER

2 Nisan 2016 Cumartesi

02/04/2016 Cumartesi, İzmir


Erken kalktım bu sabah. Tam on yedi sayfalık gezi planım, booking.com rezervasyon onaylarım, havayolu biletlerim derken bir sürü evrak yazıcıdan çıkartılacaktı. Herşeyden önce yazıcının kartuşlarını ilk kez değiştireceğim için biraz uğraşmam da gerekebilecekti. Kendi özel eşyalarımı toplamak ve yukarıda saydığım işleri yoluna koymak planladığım süre içinde halloldu. Sadece yarım saat rötarla çıktık kapıdan. Arabayı kapalı garaja çekip otobüse bindik. Öyle denk geldi ki, son boş koltuklara oturduktan hemen sonra hareket ettik.

Gaziemir'de bizi kızım karşıladı. Önce Kısıkköy'de güzel bir serpme kahvaltı yaptık kır manzarası eşliğinde. Daha sonra yaylada mutfağın donanımı ile ilgili iki firma ile son görüşmeleri yaptık. Oradan çıkıp  salonakoyacağımız masa ve sandalyelerin kesin bağlantısını yaptık.  

Dönüş yolunda Limontepe'yi geçtikten sonraki dinlenme yerinde popülaritesi inanılmaz ölçüde artan Köfteci Yusuf'tan köftelerimizi yedik. Kızımın evinde misafiriz bu gece. Sabah erkenden hava limanına bırakacak bizi. Öğleden sonra Prag'tayız. Belki günü gününe olmaz ama gezi maceralarımızı ve çektiğimiz resimleri burada paylaşacağım.

Başa dönersem yeniden; şu yazıcıdan print alma, toparlanma işlerini akşamdan yapmayıp sabaha bırakmamdan sorumlu olan Amelia'dır. Filmi bir yandan müzikleri öte yandan esir aldılar beni. Koltukta sızıp kalmışım. Gözlerimi açtığımda saat 03.30'u gösteriyordu. Hemen kalkıp 06.30'a kurdum saati. Yatağa uzandığımda aynı film müziği yarım saat daha kulaklarımda çınlamaya devam etti.

6 yorum: