KATEGORİLER

7 Aralık 2020 Pazartesi

AĞAÇ EV SOHBETLERİ # 68


Sevgili DeepTone tarafından organize edilen Ağaç Ev Sohbetleri'nin 68. Hafta konusu sevgili Andromeda tarafından belirlenmiş. Arkadaşımızın yazısını buradan okuyabilirsiniz. (TIK TIK). Konuya ilişkin muhtelif mim etkinliklerinde ve daha önceki Ağaç Ev Sohbetlerinde çok sayıda yazı paylaştığımı hatırlıyorum. Pek çok arkadaş da benim durumumdadır sanırım. Tekrara düşmemek bakımından önceki yazılarımın linkini vermek yeterli olur sanırım. Sorumuz şu:

Blogger'la nasıl tanıştınız?

1. Le Mim - Haftanın sorusuna net bir cevap oluşturan ve Babaannemin Saatli Maarif Takvimi blogunun sahibi arkadaşımızın sorularını cevaplandırdığım 22 Temmuz 2019 tarihli yazım.

2. Seçme Sorulara Safiyane Cevaplar - 1 Delinin Günlükleri blogunun sahibi arkadaşımızın sorularını cevaplandırdığım 23 Şubat 2016 tarihli yazım.

3. Ağaç Ev Sohbetleri # 56 - Sevgili Deeptone tarafından sorulan "Nasıl Okuyorsunuz blogları?" konulu ve 15 Eylül 2020 tarihli yazım.  

4. Blogger Mimi - Yine bu haftaki soruya cevap oluşturan İnci blogunun sahibi arkadaşımızın sorularını cevaplandırdığım, 17 Aralık 2019 tarihli diğer bir yazım.

5. Satır Arası Mim # 1 - Bu haftaki soruya cevap oluşturan bir mim daha. Ayna Hikayesi blogunun sahibi sevgili Aytül Örcün arkadaşımızın sorularını cevaplandırdığım, 20 Ekim 2016 tarihli yazım.

6. Mim de Can Uzunyol - Sevgili Taha Akkurt'un daveti üzerine katıldığım mimin üçüncü sorusu bu haftanın sorusuyla tıpatıp aynı. 27 Ağustos 2019 tarihinde cevaplandırmışım mimi. 

Bu haftanın Ağaç Ev Sohbetlerine bu şekilde katıldığım için sevgili Andromeda'dan özür dilerim. Konu hakkında sohbete katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar efendim.

19 yorum:

  1. Davete icabed ediyorum ..Yazarım bende de..Evet yazılarını inceledim neden kitap çıkarmıyorsun..Bence zamanı gelmiş..Hikayelerin çok iyi..Bence bir düşünmelisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette davete icabet etmeniz sohbetlerimize katkı sağlayacaktır. Kitap yazma konusunda bugün aldığım ikinci öneri:) Çok teşekkür ederim. Düşünüyorum ama o halde var mıyım, bilemiyorum:))

      Sil
  2. ay kim bakcak eski yazılaraa, keşke bi özet yapsaydıın, bi de şey dicem sanaaa şey dapsanaa, bütün ağaç ev yazıları sadece sende var, bütün ağaç ev sohbet konularını bir yazında listelesene noluur, bak ilk kırkbeş tanesi kedi mırıltısı nda var biliyon, diğerlerini de sen topla ve hepsini bir yazıya koy, ordan bakar nostalji yaparız yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar çok yazmışım ki, sanırım ben sıkıldım aynı konuları yazmaktan:) Yazarım tabii, bu sayede aynı konuları da tekrarlamamış oluruz. O iş bende, merak etme:) Sen de özgün konuların sorulmasında daha kolay organizatörlük yaparsın bu sayede. Kimseye sözüm yok ancak bazı arkadaşlar sonradan katıldı aramıza biliyorsun. Nostalji tabii, baksana kaç hafta oldu:)

      Sil
    2. Ben de konuyu okuduğumda önceden yazmıştım dedim kendi kendime. Ama bir ara bazı yazılarımla beraber silmişim=) Tekrar yazmayı ben de düşünmüyorum açıkçası. Eğer ihtiyacınız olursa şuraya da linki koyayım da arşivin:
      https://www.kayipfisilti.com/p/agac-ev-sohbetleri-arsivi_16.html

      Sil
    3. Teşekkür ederim Kedi Mırıltısı, fakat ben listeyi hazırladıktan sonra gördüm yorumunuzu. Neyse arama motorundan bulmam zor olmadı. Bazı konu başlıkları uzun olduğu için yazmak biraz zamanımı aldı o kadar:)

      Sil
  3. Bu soru zaman zaman tekrarlıyor blog dünyasında yeniler merak ediyor genelde ya da eskiler yenileri merak ediyor filan oluyor öyle :) konu tekrarı meselesi açısından deepsiye katılıyorum başlıklar bilinse konu seçerken faydası olur hem de aklımıza yeni bir şey gelir başlıklara bakarken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı konu başlıkları kısa, bazıları oldukça uzun. Liste halinde yazıp yayınladım. Yazmayan yazsın tabii ama daha önce yazanlar için tekrar iyi olmuyor:)

      Sil
  4. Blog dünyası bu. Konuş konuş bitmez
    :)))
    Bende yeni arayüz ile birşey yazmak istiyorum da bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuşulmayan ve konuşulamayanlar daha çok ilgimi çekiyor:))
      Hadi yaz da okuyalım:)

      Sil
    2. Benimde. :))
      Inşaallah yazarım.

      Sil
  5. :) İçinde aşk, kan, gözyaşı ve içsel bir fransız ihtilali yoksa, bu konuda susulsun bence de artık.

    YanıtlaSil
  6. Tüm yazıları okudum. Bazılarını okudugumu hatırladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo bayağı zamanınızı almıştır. Evet, buna sevindim. Birbirimizi tanıyoruz işte bu vesileyle:)

      Sil
  7. olsun, yine de güzel derleme olmuş.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Andromeda, sizden yeni bir konu önerisi daha almak isterim. Orada telafi ederiz, olmaz mı? Böylelikle kendimi size affettirme şansım olabilir belki:)

      Sil
  8. Mimlerin klasik sorusu sarımı bu haftanın konusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle olmuş, belki de yeni gelen arkadaşlara tekrarlamak gerekiyor:)

      Sil