KATEGORİLER

5 Şubat 2016 Cuma

05/02/2016 Cumartesi, Tire

Yağmura uyandık bu sabah. Bu kez meteoroloji yanıltmadı. Çalışma havası değil bu. Yaylaya çıkmadım bu yüzden. Hastaneye gittim eşimle. O, fizik tedavi seanslarına devam ederken ben de numune verdim. Haftaya Çarşamba yine kızımın hastanesindeyiz. Sabahına randevu almış benim için. İstersen gitme. Ne kadar bir şeyim yok desem de kurtuluş yok. İçimiz rahat etsinmiş. Etsin bakalım. İlaçlı tomografi mi ne, bir şeylere sokacakmış bu sefer. Şekerim çıkmadı ya. Ona seviniyorum. Lakin bu rahatlık bana kilo aldırıyor. Şeker hastaları uzun yaşar dememişler boşuna.

Elif Şafak'ın ikinci kitabı "Mahrem"i aldım elime bu aralar. Masal havasında yazmış. Okurken kendimi çocukmuş gibi hissediyorum. Akşam geç vakte kalırsa okumam, hemen uykum geliyor. Uykum gelmeden okuduğum tek yer var ama söylenmez burada şimdi. Kitaba dair daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Nasıl olsa bittiğinde kitap köşemde anlatacağım. Her şey bir tarafa Elif Şafak tam bir laf cambazı. Bu yönünü takdir ediyorum kadının.

Bugün küçük pazarı kuruluyor Tire'nin. Epey tartıştıktan sonra gitmemeye karar verdik. Yağmurun devam etmesi en büyük cayma nedenimiz oldu. İştahımızı Salı Pazarına sakladık artık.

Albert Genau'cular aradı. Pazar günü gelip cam vitrinin eksik kalan bir parçasını takacaklarmış. Yarın hava yine açacak sanırım. Kablo kanalına bir an önce başlasalar bari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder