KATEGORİLER

11 Eylül 2016 Pazar

NAZAR

10/09/2016 Cumartesi, Tire
Sabah ekmek almaya gitmedim. Oğlum Tire'deki evde kaldığı için sabah alışverişini o yaptı. Birlikte kahvaltı yaptıktan sonra kardeşini karşılamak üzere yeniden şehre indi. Kısa bir süre sonra aradı beni. Kaza yapmış Devlet Hastanesi kavşağında hatalı sollama yapmaya kalkan bir traktör sebep olmuş kazaya. Oğlum üzerine gelen traktörden kaçmak için gaza basmış ama arkasından traktör dokununca dengesini kaybetmiş. Kontrolsüz olarak yüksek kaldırımın üzerine çıkıp Toplu Konutların çevre duvarına kadar sürüklenmiş süratle. Haberi alır almaz koştum aşağı. Kazanın oluş şeklini dinleyince gerçekten çok ucuz atlattığımızı düşündüm. Süratle ağaca bindirebilir, geniş kaldırımda bulunan birine çarpabilir ya da yüksek kaldırıma vurunca devrilip takla atabilirdi. Şükürler olsun ki kendisinde bir şey yok. Ön lastikler patladı, muhtemelen jantlar ile aracın ön kısmı hasar gördü.

İki polis gelmiş hemen. Traktör arkasına bakmadan kaçmış. Muhtemelen ehliyeti falan da yoktur. Polisler çok iyi gerçekten. Bir yere telefon edip mobese kameralarını kontrol ettiriyor. Ayrıldıktan sonra arıyor bizi. Mobese kameraları durumu tespit etmiş tutanak buna göre düzenliyor. Yarın pazar olmasına rağmen nöbetçi komiserden raporu alabileceğimizi söylüyor.



Sıkıntı ile sevinç yakındı bana bugün:) Önce üzüldüm, sonra ucuz atlattığımızı görüp sevindik. Eşim de önce panik yaptı ama oğlumun sesini duyunca sakinleşti biraz. Bunun dışında güzel geçti günümüz. Daha nasıl güzel olmasın. Hem oğlum hem de kızım yanımda...

10 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun , ucuz atlatmışsınız. Mutluluğunuz daim olsun . Maşallah diyoruz hemen güzel aile tablosuna.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun... Ben inanırım bakışların enerjisine...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Hem şanssız hem de şanslı günümüzdü.

      Sil
  3. Gelmiş geçmiş olsun. Keşke hiç olmasaydı; ama olunca da bunun la atlatmak sevindirici oluyor.

    Nazar gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Evet sonuç sevindirici. Çok daha kötü olabilirdi. Nazara inansam mı bilmiyorum:)

      Sil
  4. Hani derler ya "Verilmiş sadakanız varmış." cidden öyle olmalı. Yaptığımız iyilikler böyle risk anlarında kendini gösterir, kötülükler de bir şekilde ayağımıza dolanır. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın bu dediklerinize inanıyorum gerçekten. Teşekkürler.:)

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

    YanıtlaSil